پرش لینک ها

Dynamics NAV و رابطه‌اش با سایر مایکروسافتی‌ها

یکی از نقاط قوت پلتفرم ERP Dynamics NAV که آن را از هم‌نوعانش متمایز می‌کند، هماهنگی وصف‌ناپذیر این نرم‌افزار با دیگر نرم‌افزارهای مایکروسافت می‌باشد؛ از این دسته می‌توان CRM , OFFICE 365 و SharePoint را نام برد که همگی می‌توانند از یک دیتابیس واحد استفاده کرده و زمان فعالیت را کاهش داده، دقت را دوچندان کرده، از دوباره کاری‌ها جلوگیری کرده و در نهایت بهره‌وری را به حداکثر می‌رساند.

پیش فرض نرم‌افزار در بخش مدیریت تماس‌ها بسیار ساده می‌باشد و مواردی مانند دسته‌بندی، کمپین‌ها و مدیریت وظایف را در بر می‌گیرد. با اتصال نرم‌افزار به سیستم مدیریت ارتباط با مشتری Dynamics CRM می‌توان از ماژول‌های تخصصی مرتبط استفاده کرد که از این دست می‌توان اتوماسیون فروش پیشرفته، ارتباط با Outlook، مدیریت خدمات پس از فروش و مدیریت فرصت‌ها در بازار به صورت پیشرفته را بر شمرد. مشتری‌های یک واحد اقتصادی می‌توانند عمده فروش‌ها، همکاران تجاری یا تولیدی و یا مصرف‌کننده نهایی باشند که هر کدام نیازمند بر قراری ارتباطی خاص و پیگیری‌های جداگانه و تخصصی بر اساس ماهیت تجاری‌شان دارند . هر چند که در NAV برای این فرآیند بخشی در نظر گرفته شده است، ولی استفاده از یک نرم افزار جانبی قدرتمند مانند Microsoft Dynamics CRM که جزییات بسیار بیشتر و فراتری در اختیار بخش بازرگانی و فروش می‌گذارد ارزش مضاعفی ایجاد میکند که قابل‌ تأمل است.

از دیگر نرم‌افزارهای همسو با داینامیکس NAV می‌توان SharePoint​ را نام برد که بستر بسیار قدرتمندی برای همکاری تیمی فراهم می‌کند و با داشتن مرکز داده مشترک با NAV سرعت و کارایی را بالا می‌برد. اهمیت این ارتباط وقتی پررنگ می‌شود که به کاربران این اجازه را می‌دهد که بدون هیچ پیش‌نیازی در زمینه آشنایی با Nav بتوانند گزارش‌های از پیش تعریف شده را در صفحات شخصی پرتال خود مشاهده کنند؛ این امر در کنار سادگی و کاربر پسندی، دسترسی افراد را به برنامه اصلی محدودتر کرده و در نتیجه امنیت بالاتر به همراه خواهد داشت که از دیدگاه سازمانی ارزشمند است.

همچنین بخوانید:  10معیار برتر برای مقایسه و انتخاب بهترین سیستم‌های ERP

یک دیدگاه بگذارید