پرش لینک ها

بیایید به تاریخچه پیاده سازی راهکارهای ERP استاندارد نگاهی بیندازیم، نام پروژه ERP همواره با چالش ها و سختی های فراوان و متعاقبا ریسک های مختلف در پیاده سازی گره خورده و بعضا این نگاه که استقرار ERP پروژه ای با احتمال موفقیت پایین است در ذهنیت بسیاری از افراد و مدیران شکل گرفته،  دلیل اصلی این موضوع به این دلیل بر می گردد که سابق بر این راهکارهای ERP به واسطه هزینه های بالا و مدت زمان طولانی چندین ساله پروژه استقرار تنها مختص مجموعه های بسیار بزرگ همچون خودروسازها، پتروشیمی های بزرگ و یا صنایع سنگین بود اما طی بیست سال اخیر شرکت های معتبر ارائه دهنده ERP با توجه به نیاز بازار و گسترش استفاده از فناوری های نوین در کسب و کارها و روند رو به رشد تحول دیجیتالی به عنوان پارادیم اصلی صنعت اقدام به تمرکز برای تولید و طراحی پلتفرهای استاندارد ERP نمودند که بتوان در صنایع و کسب و  کارهای کوچک و متوسط و با بالاترین شانس موفقیت پیاده سازی و اجرا نمود.

این دسته از ERP‌ها که ویژه مجموعه های SME طراحی شده است

  • از سرعت و سهولت پیاده سازی و استقرار بالایی برخوردارند
  • زیرساخت منعطف و مقیاس پذیری فراهم می کنند
  • رابطه کاربری ساده و جذابی را به کاربران ارائه می دهند
  • قابلیت بومی سازی بالایی در آن ها در نظر گرفته شده است
  • امکان اتصال به نرم افزارهای تخصصی و third-party را به راحتی تامین می کنند
  • از هزینه لایسنس و قیمت پیاده سازی کمتر و مقرون به صرفه ای برخوردارند
  • پشتیبانی آن ها نیاز به تیم های تخصصی داخل سازمانی ندارد
انقلاب ERP
erp برای تولیدی ها

نرم افزار ERP برای شرکت‌های تولیدی

نرم افزار ERP برای شرکت های بازرگانی

نرم افزار ERP برای شرکت‌های بازرگانی

نرم افزار ERP برای کسب و کارهای پروژه محور

نرم افزار ERP برای شرکت‌های پروژه محور

راهکارهای erp برای خرده فروشی

نرم افزار ERP برای خرده‌فروشی‌ها

erp برای تجارت الکترونیک

نرم افزار ERP برای تجارت الکترونیک

erp برای شرکت های هولدینگ

نرم افزار ERP برای مجموعه‌های هلدینگی

در این میان ERP Dynamics 365 Business Central به عنوان یکی از پرفروش ترین و پرکاربردترین راهکارهای استاندارد ERP در دنیا شناخته می شود که توسط شبکه گسترده ای از پارتنرهای مایکروسافت شامل 3500 شرکت تخصصی در 195 کشور جهان پیاده سازی می گردد.

یک پلتفرم همواره به روز و در لبه تکنولوژی، با قابلیت سازگاری در صنایع و کسب و کارهای مختلف و پیاده سازی مطابق با معیارهای بومی کشورها، به طور پیش فرض این سیستم از 40 زبان زنده دنیا پشتیبانی می کند multi-language  و سیستم مدیریت ارزهای مختلف multi- currency  را به خوبی ارائه می دهد.

این راهکار همچون همه راهکارهای ERP شناخته شده دیگر دنیا از Best-Practice  های منطبق بر موسسه کیفیت و بهره وری کیفیت آمریکا APQC به عنوان استانداردها و الزامات فرآیندی کسب و کار بهره مند است و در عین حال به واسطه ارائه امکان توسعه و تسهیل سفارشی سازی از طریق زیرساخت توسعه ای به نام

Development Environment امکان ایجاد افزونه های مختلف و ویژه صنایع و کسب و کارهای گوناگون را برای شرکت های پیاده ساز فراهم نموده این ابزار امکان تولید انواع Extension ها را به طریقی فراهم آورده که بدون نیاز به تغییر در خود پلتفرم و دستکاری های بیهوده و نالازم در Best Practice ها بتوان افزونه یا سفارشی سازی خاصی را انجام داد.

لازم به ذکر است که در صورت نیاز و تصمیم به استفاده از این امکان باید توجه کرد که انجام هر سفارشی سازی در حوزه ERP قبل از مساله نرم افزاری و جنبه برنامه نویسی نیاز به تحلیل و بررسی جدی دارد اولا آیا این نیاز در کسب و کار منطقی و لازم است؟ آیا با استفاده از امکانات خود نرم افزار و بدون سفارشی سازی نمی توان آن را رتق و فتق نمود؟ در این صورت باید در تحلیل و انالیز این نیاز به تمامی ارتباطات با ساختار و راهکارهای ERP و منطق Best-Practice ها توجه داشت نیابد در تضاد با استانداردها و الزامات پلتفرم سفارشی سازی خاصی را انجام داد.

همه این مقدمه به این دلیل است که بدانیم ERP در کسب و کار ما باید پیاده سازی و مستقر گردد بخشی از این فرآیند سمت شرکت پیاده ساز است نیازمندی های خاص صنعت، پیچیده گی ها و چالش های ویژه مجموعه ما در ارتباط با خرید از تامین کنندگان و فروش به مشتریان، ساختار محصولات تولیدی ما، مدیریت انبارها و .. همه و همه نیازمند بررسی و تجزیه و تحلیل دقیق قبل از تنظیم و پیکره بندی سیستم است.

در حال حاضر این سیستم در کل دنیا برای انواع صنایع و کسب و کارها با ماهیت های مختلف پیاده سازی و اجرا شده است، درواقع شرکت های ارائه دهنده خدمات پیاده سازی راهکارهای ERP مایکروسافت در اقصا نقاط جهان مبادرت به توسعه و یا ارائه پکیچ ویژه صنایع خاص برای مشتریان خود نموده و نهایتا این افزونه ها را به عنوان محصولی بر روی پلتفرم ERP D365 Business Central ارائه نموده اند؛

  • 34 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: کشاورزی ماهیگیری و جنگل داری Agriculture, Forestry & Fishing
  • 13 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: آموزشی Education
  • 37 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: خدمات مالی Financial Services
  • 180 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: ساخت و تولید Manufacturing؛

قطعات پلاستیک، نساجی، تخم مرغ، نوشیدنی، مبلمان، صنایع سنگین، پخش و توزیع، الکترونیک، شیمیایی، دارویی، رنگ، کیک و شکلات، آهن و فلزات، چوب، نفت و گاز، معادن، مرغ و گوشت، فرش، فشن، تلکام، فولاد

  • 20 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: رسانه و سرگرمی Media & Entertainment
  • 123 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: خرده فروشی Retail
  • 14 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: مخابرات Telecommunications
  • 22 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: بهداشت و درمان و سلامت Healthcare
  • 24 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: علوم زیستی Life Sciences
  • 94 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: خدمات حرفه ای Professional Services
  • 45 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: لجستیک و حمل و نقل Transportation and Logistics
  • 21 افزونه اختصاصی ویژه صنایع: خدمات رفاهی Utilities

و اما سامیکس در ایران به عنوان ارائه دهنده خدمات حرفه ای پیاده سازی و استقرار ERP Dynamics 365 Business Central تا به حال با پیاده سازی این سیستم در بیش از 30 مجموعه مختلف حقوقی با کسب و کار های مختلف و ماهیت های فعالیت های گوناگون تجارب موفق پیاده سازی و آشنایی با چالش های مختلف در حین پروژه را از نزدیک لمس نموده است. هم اکنون با آشنایی عملی در پروژه تغییر زیرساخت کسب و کار در صنایع مختلف در کسب و کارهای کشور ایران از یک سو و از سمت دیگر با اتکا به توانمندی تیم پیاده ساز و متخصصین خود و تسلط بر پلتفرم نرم افزاری در عمل افزونه ها و مدل های پیکره بندی صنایع و کسب و کارهای زیر را از قبل تجربه نموده و امکان پیاده سازی این سیستم را در هر مجموعه ای به اتکای روش شناسی و خدمات تخصصی استقرار فراهم نموده است.

راهکارهای ERP و تجربیات پیاده سازی ERP سامیکس در صنایع و کسبو کار های مختلف با ساختارهای گوناگون تک شرکتب و هلدینگی تا کنون ؛

  1. صنعت چوب
  2. صنعت مرغ و ماکیان
  3. صنعت فولاد
  4. صنعت آلمینیوم
  5. تجهیزات صنعتی
  6. FMCG توتون و تنباکو
  7. قطعه سازی خودرو
  8. صنعت آسانسور
  9. صنعت سخت افزار و تجهیزات الکترونیکی
  10. صنعت نفت و گاز (پروژه محور)
  11. صنعت صنایع غذایی – نوشیدنی
  12. eCommerce کسب و کارهای آنلاین