پرش لینک ها

IFRS چیست؟

ضرورت استفاده از این استاندارد مالی – حسابداری و گزارش دهی مطابق با آن چیست؟

استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS)، به مجموعه‌ای از استانداردهای حسابداری گفته می‌شودکه توسط هیات استانداردهای حسابداری بین المللی(IASB) تدوین شده‌اند. هدف این استانداردها، تهیه صورت‌های مالی شرکت‌های سهامی در قالب یک استاندارد جهانی است. هیات استانداردهای حسابداری بین المللی (IASB)، یک نهاد مستقل در لندن  است که ۱۵ عضو از کشورهای مختلف دارد و کار خود را از سال ۲۰۰۱ آغاز کرده است.. تا کنون بیش از ۱۲۰ کشور IFRS را برای گزارش دهی مالی شرکت‌های خود الزامی دانسته‌اند.

با پذیرش IFRS، یک شرکت می‌تواند صورت‌های مالی خود را با اصول مشابه به شرکت‌های رقیب خارجی ارائه کند. در نتیجه قابلیت مقایسه بین اطلاعات این شرکت‌ها وجود داشته و علاوه بر آن شرکت‌های مادری که شرکت‌های تابعه آنها در سایر کشورهایی وجود دارند که IFRS را پذیرفته‌اند قادر خواهند بود تا یک زبان مشترک حسابداری داشته باشند. همچنین بکارگیری IFRS می‌تواند برای شرکت‌هایی که قصد افزایش سرمایه‌گذاری خارجی خود را دارند، سودمند باشد.

در پایان لازم به ذکر است ماژول مدیریت مالی این نرم افزار ERP با قابلیت های Built-in بیشمار به شما اجازه می دهد تا به اطلاعات در قالب جداولی که قابلیت حذف و یا ورود مجدد اطلاعات ورودی را دارد، دسترسی داشته و با توجه به نیاز سازمان خود از آن ها بهره مند شوید.

ویژگی‌های یک نرم افزار مالی برای IFRS

یک نرم افزار مالی اگر دارای رویکردی جهت نگهداشت ثبت‌های حسابداری بر مبنای دو استاندارد داخلی و IFRS باشد می‌تواند برای حسابداران حرفه‌ای بسیار سودمند باشد زیرا بهترین رویه برای تهیه گزارش‌های مالی برمبنای IFRS انجام قضاوت حرفه‌ای برای هر یک از رویدادهای مالی است. از سایر خصوصیاتی که برای یک نرم افزار مالی با پشتیبانی از IFRS می‌توان در نظر گرفت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. قابلیت ارائه صورت‌های مالی به هر دو استاندارد
  2. قابلیت انتقال اسناد مالی مشابه بین دو استاندارد برای سهولت و سرعت دسترسی به گزارش‌های مالی
  3. قابلیت ارائه گزارش‌های مقایسه‌ای بین دو استاندارد

ERP Dynamics NAV می تواند بهترین انتخاب برای هر سازمانی باشد که لازم است گزارشات و صورت های مالی خود را مطابق انوع استانداردهای معتبر داخلی و بین المللی ارائه دهد؛ از جمله این سازمان ها می توان به شرکت های فعال در بورس و انواع سازمانها با کسب و کارهای تولید-محور، خدمات-محور و بازرگانی اشاره نمود. در این میان شرکت های که نمایندگی فعال سازمان ها و کسب و کارهای بین المللی در ایران هستند و همینطور شرکت های فعال در حوزه صادرات با این انتخاب می توانند بهره وری بالایی در انجام امور روزمره خود کسب کنند.

یک دیدگاه بگذارید