پرش لینک ها

ترندهای ERP که در سال 2021 باید به آن ها توجه نمود!

در چشم‌انداز تکنولوژی که هر روز کامل‌تر می شود، سرمایه‌گذاران مدام به دنبال راه‌حل های نرم‌افزاری برای ساده‌کردن روندهایشان و قوی‌کردن مهارت‌هایشان هستند. همان‌طور اکثر سرمایه‌گذاران راه‌حل‌های ERP را مورد استفاده قرار می‌دهند، مهم است که این راه‌حل ها را به روز نگه‌دارند تا با آخرین پیشرفت‌های تکنولوژی همگام باشند. محدودیت‌های امنیتی، اطلاعات خدشه‌دار، وابستگی به برگه‌لیست، برخی معایب سیستم‌های لگاسی ERP هستند. نتیجتا، به‌روز‌کردن سیستم‌های سرمایه‌گذاری موجود برای دوام‌آوردن در رقابت کشنده و شرایط غیرقابل پیش‌بینی بازار، ضروری است.

قابل درک است که همگام‌شدن با آخرین ترندهای ERP هم برای مصرف‌کنندگان و هم برای ارائه‌کنندگان خدمات، یک مزیت محسوب می شود. همین‌طور که به سال 2021 نزدیک می شویم، پیشرفت‌های بسیاری را در زمینه برنامه‌ریزی سرمایه گذاری منابع مشاهده خواهیم کرد. بیاید ده ترند برتری را که بر سال 2021 حکم‌فرما خواهند بود بررسی کنیم.

به‌کار‌گیریCloud

سیستم های ابری ERP احتمالا جریان اصلی سال پیشرو خواهند بود و ما پیشرفت‌های قابل‌توجهی را در سال 2021 مشاهده خواهیم کرد. اپیلیکشن‌های ERP در ابتدا به عنوان راه‌حل های درون‌سازمانی با دست مزدهای آغازین و هزینه‌های سخت‌افزاری پیشنهاد شدند. همینطور، ERP‌ها برای کسب‌و‌کارهای کوچک و بسیاری از سرمایه گذارانی که از سرمایه‌گذاری در توسعه نرم‌افزارهای ERP امتناع کرده بودند، بسیار گران قیمت محسوب می شدند. با معرفی شیوه محاسبه ابری، حالا تامین‌کنندگان بیشتری راه‌حل‌های ابر-محور را پیشنهاد می دهند. این مسئله، سیستم‌های ERP را برای SMB‌ها دسترس پذیرتر می کند و کاربران دیگر نگران هزینه‌های گران قیمت نگهداری و به‌روز‌کردن سیستم، نیستند.

امروزه، راه‌حل‌های SAAS ERP، با اتخاذ مدل های ابر-محور، در حال در دست گرفتن بازار هستند. شرکت هایی که ERPهای درون‌سازمانی استفاده می کنند، در حال پی‌بردن به محدودیت های آنها از جمله عدم انعطاف، مقایس‌گذاری هزینه و فقدان نوآوری، هستند. بنابراین، به‌ وضوح روشن است که به کار گیری تکنولوژی ابری، نقشی حیاتی در بهبود سیستم‌های ERP امروزی ایفا خواهد کرد.

همچنین بخوانید:  برنامه‌ریزی یکپارچه عرضه و تقاضا و چابکی زنجیره تامین با ERP داینامیکس بیزینس سنترال

هوش مصنوعی (AI)، یکپارچگی و سایر تکنولوژی های هوشمند

در بسیاری از موارد، سرمایه‌گذاران نیاز دارند تا پلاگین‌های اضافی را برای بهبود کارایی یا اضافه‌کردن ویژگی بر روی سیستم های ERP‌شان، نصب کنند. با این حال، این روزها داشتن چنین عملکردهای درونساختی برای راه‌حل های  ERPهرچه بیشتر در حال فراگیری شدن است.

یک سیستم ERP با ویژگی‌های هوش مصنوعی (همچنین با iERP نمایش داده می شود)، شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا روندهای تجاری پیچیده‌شان را با روش‌های پردازش اطلاعات هوشمند، خودکار کنند.

اطلاعات عظیم ساختارمند یا بدون ساختاری وجود دارد که شرکت‌ها باید آن ها را جمع‌آوری کنند. پس آن‌ها نیاز دارند تا راه‌هایی را برای بررسی این اطلاعات و استخراج اطلاعات از درون آن‌ها پیدا کنند. به عنوان مثال، سیستم‌های ERP دارای هوش‌ مصنوعی، می‌توانند برای استخراج اطلاعات و بررسی‌ اطلاعات حجیم Big Data مورد استفاده قرار بگیرند. آن ها می‌توانند گردش کار طراحی کنند، اشتباهات را کاهش دهند، زمان بارگیری اطلاعات را کاهش‌دهند و … .

یک راه حل iERP همچنین می‌تواند داده‌های تاریخی Historical data را بررسی و آن را با اطلاعات سایر دپارتمان‌ها تلفیق کند. هدف آن رسیدن به فرآیندهای تصمیم ساز با ارزیابی و پیش‌بینی دقیق است. هوش مصنوعی، به علاوه بقیه تکنولوژی‌های نسل بعد، وقتی با ERP تلفیق می‌شود، می تواند بهره‌وری و کارایی عملیاتی یک سازمان را به طور قابل‌ملاحظه‌ای افزایش دهد.

افزایش در استفاده از اپ‌های موبایل

پشتیبانی کامل موبایل در بین عملکردهای بنیادین یک ابزار ERP مدرن قرار خواهد‌گرفت. به غیر از دسترسی همیشگی به اطلاعات، دسترسی از طریق موبایل در ERP، مزایای فراوانی به همراه دارد. یکی از قابلیت‌های واضح، امکان اجرای عملکردهای تجاری هرزمان و در هرکجاست. به این معنا که فعالیت های بک‌اند و فرانت‌اند بر روی دستگاه‌های موبایل مثل گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها در دسترس هستند. برای مثال، کارمندانی که بیرون از محیط اداری کار می‌کنند، می‌توانند حتی قراردادها را از خانه منعقد کنند. به دلیل دسترسی آسان به تمامی اطلاعات و ابزارهایی که آن ها در یک مکان لازم دارند، این امکان وجود دارد.

همچنین بخوانید:  قابلیتهای نسخه جدید Power BI Report Server September 2023

دسترسی از طریق موبایل، همچنین منجر به داشتن یک فرآیند ضبط داده دقیقتر و راحت‌تر می‌شود. کارمندان می توانند اطلاعات را مستقیما از میدان جمع کرده و وارد سیستم کنند. دسترسی از طریق موبایل، نیاز به بازگشت به محل کار برای ثبت اطلاعات را از بین می‌برد. همچنین، موارد تاخیر در تولید را با فرآهم آوردن ارتباط بهتر بین ورودی‌های مختلف، کاهش می‌دهد. برای مثال، در خلال مشکل رسیدن مواد اولیه، فرآیند ساخت دچار وقفه می شود. با این حال اندازه‌گیری‌های مناسب که در خلال ارتباط لحظه به لحظه گرفته می‌شوند، می توانند تلفات را از بین ببرند یا به حداقل برسانند.

بررسی‌های قدرتمند

سیستم های ERP لگاسی همیشه برای جمع‌آوری و دسته‌بندی اطلاعات بسیار مفید بوده‌اند. با این حال، آن‌ها در زمینه گزارش و بررسی به همان اندازه قدرتمند نیستند. بیشتر سیستم‌های ERP امروزی به سادگی با ویژگی‌های بررسی اطلاعات قدرتمند تجهیز شده‌اند. این بیشتر به این دلیل است که شرکت‌ها در حال اولویت‌بندی قابلیت تصمیم‌گیری مبتنی بر اطلاعات استخراج‌شده هستند.

امروزه، کسب‌و‌کارها از سیستم‌های ERP دارای قابلیت‌های بررسی، گزارش موردی، و نمایش داده استفاده می کنند. این ویژگی‌ها، دسترسی به اطلاعات مرتبط را بدون وقفه برای آن‌ها فراهم می‌آورد. آن‌ها از این اطلاعات استفاده می‌کنند تا تصمیمات تجاری حیاتی مربوط به دارایی، سرمایه گذاری آینده یا بقیه جوانب تجاری را اتخاذ کنند. از این منظر، تصمیم‌گیری امروزه در تمامی سطوح در دسترس است، از بخش ساخت تا مدیران اجرایی.

یکپارچگی با اینترنت اشیا (IoT)

اینترنت اشیا و ERP، وقتی با یکدیگر ترکیب شوند، می‌توانند در به روی دامنه بزرگی از احتمالات باز کنند. بدون نیاز به دخالت انسان، اینترنت اشیا دسترسی هموار به هر سنسور یا دستگاه فیزیکی در یک شبکه را ارائه می‌دهد. نمایان شدن با روشی که بیشتر مصرف کننده-محور باشد، تنها یک راه‌ است که سیستم‌های ERP می‌توانند این نوآوری را مورد استفاده قرار دهند.

همچنین بخوانید:  ERP بیزنس سنترال مایکروسافت چطور با استفاده از بانکداری باز کار مغایرت گیری بانک های شما را آسان می کند؟

با خدمات یکپارچه اینترنت اشیا و ERP، شرکت‌ها می‌توانند حجم بزرگی از اطلاعات را از طریق سنسورها، جمع‌آوری و بررسی کنند و به اجرا در‌بیاورند. مشابها، کسب‌و‌کارها می‌توانند نگاه لحظه به لحظه به عملکرد ماشین‌ها داشته باشند و از نزدیک فرآیندهای تولید را دیده بانی کنند.

تمام کردن!

سیستم های ERP مدرن، به سرعت راهی را که شرکت ها کسب و کارشان را اداره می‌کنند، توسعه و تغییر می‌دهند. هر سال تکنولوژی‌های پیشرفته‌تر به سیستم‌های ERP اضافه می‌شوند تا بهره‌وری بالاتر برود. رشد این روند با تغییرات زیادی در سال 2021 به نمایش درخواهد آمد. ترندهای آینده ERP، نشان می دهند که تامین کنندگان راه‌حل های شخصی سازی شده با به روزرسانی‌های ادامه‌دار، ارائه خواهند کرد. شرکت ها، تکنولوژی‌های جدید را با هوش مصنوعی و اینترنت اشیا همگام می‌کنند تا از رقبای خود پیشی بگیرند. برای تطبیق این ویژگی‌های و تغییرات، شرکت‌ها باید تلاش بیشتری از قبل بر روی اجرای ERP، به خرج دهند.

سامیکس به عنوان ارائه دهنده خدمات جامع ERP مایکروسافت در ایران، خدمات یکپارچه ای ارائه می‌دهیم تا امکانات و قابلیت های این راهکار استاندارد و برتر بین المللی را به مشتری هایمان معرفی کنیم. ما خودمان را به عنوان یک شرکت توسعه و پیاده ساز ERP می شناسیم تا سازمان ها را قادر سازیم برای بازگشت‌های سودآور، بر روی منابعشان کنترل بهتری به دست بیاورند. خدمات توسعه ERP ما، پلی است برای پر‌کردن فاصله بین تمامی عملکردهای بیزنسی مهم و آن‌ها را تحت یک برنامه یکپارچه و متمرکز گرد می‌آورد.

یک دیدگاه بگذارید